| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
| Vezetőség |
|
| Top posting users this week | |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Lucius Malfoy Kalandor

Hozzászólások száma: 91 Tallérok: 0 Pontok: 0
 | Téma: Oposszum Kedd. Márc. 16, 2010 9:27 pm | |
| 1. Martin Weiss 2. Greg Stanford 3. Nathaniel L. Matthews 4. 5.
|
|  | | Sindy Logan Plama Prefektus

Kor: 17 Hozzászólások száma: 612 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 12:22 pm | |
| *Martin után lép be.* -Remélem tetszik. A szobatársaid... *Az ajtóra néz, ahonnan elég szépen leesett a papír ami fel volt téve. Kicsit körülnéz és elmosolyodik halványan.* -James Miller és Christopher Rivernight. *Olvassa fel a két nevet, majd felfirkálja Martint is harmadiknak.* -Ágyat választhatsz, a kulcsok pedig ott vannak.*Bök az asztalra, majd nekidől a falnak. Tipikus fiú szoba... kicsit rumli van, de nem vészes.* |
|  | | Martin Weiss Diák- Plama

Kor: 18 Hozzászólások száma: 27 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 12:26 pm | |
| *Belép a szobába és körbepillog. Fullasztó. Sötét van, és fülledt a levegő. Az egyik sarokban meglát egy ágyat, amellé lerakja a hordozót, majd a bőröndjéhez megy, kivesz egy kosarat, lerakja az ágy elejébe, és kiengedi a görényét. Az rögtön beletelepedik a kosárba. * -Remélem jól kijövünk majd. *Gondolkodik el, majd felkap az asztalról egy kulcsot és zsebre vágja. Ezután odasétál az ablakhoz, kifüggönyöz és kinyitja, hogy jöjjön be friss levegő és fény. * -Sokkal jobb. *Jelenti ki elégedetten, majd leül az ágyra. * -Ülj le te is. *Mosolyog rá a lányra . * |
|  | | Sindy Logan Plama Prefektus

Kor: 17 Hozzászólások száma: 612 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 12:31 pm | |
| *Bólint egyet és összefonja a karjait.* -Szerintem biztos. Nem ismerem őket. *Bár azt tudja hogy James már ötödikes. Közben megrázza a buksiját.* Bocsi de még van egy kis dolgom. Később beszélünk, ha kell valami megtalálsz a Pegazusban egy toronnyal arrébb. *Kacsint, elköszön és már itt sincs.*
//Köszi ^^// |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 12:34 pm | |
| *Bólogat. * -Rendben, köszi mindent. *Mosolyog rá a lányra. * -Szia! *Integet neki, majd ledől az ágyra és alszik egyet. Kifáradt az úton. *//Én is köszönöm  // |
|  | | James Miller Halálfaló

Kor: 19 Hozzászólások száma: 719 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 2:26 pm | |
| *Zsebbe dugott kézzel lépkedek a folyosón. Yushinál voltam, nagy nehezen megtaláltam a lányt. Nem mondhatnám, hogy szeretek locsolkodni, sőt az egész ünnepi felhajtást sem túlzottan. Ma mondhatni, hogy jó kedvem van. De azért... nem kell olyan nagyon beleélni magunkat. Majdnem a folyosó végén van ugye a szobám, így mire odaértem... Lassan benyitottam és be is csuktam magam mögött az ajtót. Az első amin megakadt a szemem, hogy egy új lakó van. Király... nem elég hogy még az előzővel sem találkoztam, de azért még egyet beköltöztetnek ide. Szerettem egyedül lakni, és... a szobatársam aki elvégezte az iskolát... őt nem pótolhatja senki. Nem akartam felkelteni, így lassan az ablakhoz mentem és leültem a párkányra. Elgondolkodtam. Lábaim felhúztam, kezeim rátettem...* |
|  | | Ingrid Weiss Diák- Plama

Kor: 18 Lakhely: Kék fecske háló/ Zenta Hozzászólások száma: 134 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 2:33 pm | |
| *Egy szőke csajszi vágódik be a szobába. Hallotta, hogy a testvére a suliba került és ebben a szobában van . Mikor meglát az ablakban egy ismeretlen srácot, odabattyog hozzá. * -Szia, Ingrid Weiss vagyok, az ágyon levő idiótának az ikertestvére. *Mondja nevetve. * -Ne haragudj, valamit el kell rendeznem. *Kacsint pajkosan, majd az ágyhoz lopakodik, és megrázza a fiút. * -Ébresztőőőő! *Kiabálja a fülébe, majd várja a reakciókat. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 2:37 pm | |
| *Arra riad fel, hogy valaki kiabál és rázza. Riadtan felugrik. Mikor egy kicsit magához tér, látja, hogy Ingrid az. * -Te normális vagy? Szívrohamot kaphattam volna! *Kérdezi a lánytól tettetett felháborodással. Majd elneveti magát és megöleli a lányt. * -Jaj, hugicám, hiányoztál. *Mondja, majd meglátja az ablakban ülő fiút. * -Szia, Martin Weiss vagyok. *Nyújtja kezét. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 2:59 pm | |
| *...lábaim felhúztam, kezeim rátettem és tovább nézelődtem. Kíváncsi voltam rá, hogy ki ez akit ide osztottak be és melyik házba jár. Az már tuti hogy elsős... a felsőbb éveseket ismerem. Zajt hallottam az ajtó felől, arra néztem majd egy szőke lány lépett be. Felvontam a szemöldököm. Elsős, vidám... és... kissé hiperaktív. Egyenlőre jó pofát vágtam, viszont mosolyogni nem mosolyogtam.* -Helló. James Miller és az idióta szobatársa. *Félmosolyra húztam a szám, ugye... egyesek szerint ez igen is olyan macsós és jól áll. Bólintottam azért figyeltem hogy mit csinál. Ezt... én máshogy oldottam volna meg. Hiába is... élek avval hogy vízmágusnak készülök. Közben a srác is felkel, kicsit ki is akad... mármint úgy tűnik. Nem moccanok még mindig a párkányról, csak figyelem az ikreket. Még szerencse, hogy nem mind a ketten fiúk. Mily megkönnyebbülés.* -James Miller. *Ha már szobatársam lesz ebben a két évben... talán még jóban is leszünk. Elfogadtam a kéznyújtást, jól megszorongattam és végigmértem az érkezőket. A szőke csaj nem is volt olyan rossz... egész jól néz ki. Majd meglátjuk... Nem akartam a nagy őrjöngést félbeszakítani így csak hallgattam és továbbra is nézelődtem. Ez vagyok én... ilyennek születtem.* |

Kor: 18 Lakhely: Kék fecske háló/ Zenta Hozzászólások száma: 134 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:05 pm | |
| *Csak nevet "bátyján". * -Igen, köszönöm az érdeklődést, egész normális vayok. Csak nyugi, nem kaptál volna szívrohamot. *Nevet tesójára pajkosan. * -Jaj, te is hiányoztál. *Megszorongatja a testvérét, majd ezután körbepillog. * -Csináljunk valamiiit. Unatkozok. *Vág unott képet. Majd meglátja tesója vadászgörényét a kosárban. Odaszalad hozzá és felemeli. * -Szija Marco! *Dögönyözi szegény jószágot. * -Tényleg, hoztad a gitáromat? Írtam anyuéknak, hogy adják oda neked és te elhozod. *Pislog a fiúra reménykedve. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:11 pm | |
| *Ránéz húgára. Jellemző. * -Tényleg, te mindig unatkozol? Szörnyű vagy. *Rázza meg a fejét. Mikor a lány kikapja a kosrából Marcot, felháborodik. * -Héé, összenyomod! Óvatosan! *Riad meg. Imádja a kis jószágot. Mikor a lány szóba hozza a gitárt, megijed. ~Most végem. Nem hoztam el. Ki fog nyírni. ~* -Hát, ami azt illleti... nem... Kibírod nélküle. Eddig is kibírtad. *Pillant rá a húgára, majd szobatársához fordul. * -És melyik házba tartozol? *Érdeklődik tőle. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:19 pm | |
| *Továbbra is hallgattam a beszélgetést, és csak akkor figyeltem fel mikor Ingrid kijelentette hogy unatkozik. Egyszerűen... nem bírom ki hogy ne legyek bunkó. Famine-s vagyok... nem tehetek róla.* -Kikötünk egy kötelet az ablakba és kidobunk. Bungee jumping. *Végül elvigyorodtam. Remélem... annyira nem vették azért komolyan. Ma tényleg túl jó kedvemben vagyok. Most... ugye nem jönnek azok az unalmas ismerkedős kérdések? * -Famine. *Ha már itt tartunk...* Ti? *Csak hogy legyen téma és hogy én is bele tudjak szólni. Egy kicsit beletúrtam a bezselézett hajamba, igazítás céljából, majd lemásztam az ablakból és kinyitottam. Igazából... eddig még senkinek nem mutattam meg, de most kivételt teszek. Eric-kel találtuk, de azóta mióta elment unalmas kinn egyedül. Visszanéztem a többiekre.* -Na indulás. Ha már ennyire unatkoztok... *Elsőnek mentem ki, lassan, bár tudtam, hogy ha leesek úgysem lesz semmi bajom. Felkapaszkodtam a tetőre és lassan felhúztam maga,. Amúgy, aki nem bírná, egy kisebb létraféleség van a falon... mondhatni rá hogy "létra", de mégsem az. A nap enyhén süt, a szép egy kicsit fúj. Kellemes idő van. Arrébb húzódtam majd leültam a tetőre. Ez a kedvenc helyem... itt senki nem szokott megtalálni és zaklatni.*
A hozzászólást James Miller összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 05, 2010 3:30 pm-kor. |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:26 pm | |
| *Megriadt fejet vág. * -Nem akarok bungee jumpingolni.. *Bemutatja a bociszemeket. * -Mindkettem Plamások vagyunk. *Mondja. Mikor a fiú mászik kifelé, felcsillan a szeme. Kaland! Ő inkább azt létraszerű valamit választja. Ő is odamegy a tetőre és lecsücsül a srác mellé. Élvezi a napsütést. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:29 pm | |
| -Ti nem vagytok normálisak. Én ezt nem csinálom. *Jelenti ki, majd kinéz az ablakon és látja hogy azok ketten a tetőn ülnek. * -Nekem tériszonyom van. *Mondja, majd bemegy és nekiáll pakolászni a szekrényébe a bőröndből, ágyazni és hasonlók. * |

| Téma: Re: Oposszum Hétf. Ápr. 05, 2010 3:40 pm | |
| -Csak hülyültem kiscsaj! *Vetettem egy pillantást Ingridre, majd elgondolkoztam. Mikor meghallottam mit mondd Martin felvontam a szemöldököm.* -Mássz már ki! Nem lesz semmi bajod. Most komolyan... *Ha nem jön ki, lehet hogy én fogom ide kirakni. Na jó nem, de azért... egy ilyen lesz a szobatársam? Még a csaj is bátrabb tőle. Behalok. Na mind egy. Felhúztam ismét a lábaim, majd elkezdtem nézelődni. Imádtam innen mindent...* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |