Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» FEEL THE DIFFERENCE (ex-alonetheworld)
Pént. Máj. 11, 2012 10:02 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:09 am by Vendég

» Torn varázslóképző
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:07 am by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Szer. Márc. 28, 2012 10:10 am by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 1:05 pm by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 pm by Vendég

» new bloody begins
Kedd. Márc. 20, 2012 10:23 pm by Vendég

» Tópart
Kedd. Márc. 20, 2012 3:14 pm by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd. Márc. 20, 2012 3:09 pm by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred

Kim Kaguya

Ted Forrester

James Miller

William Quentin Watson

Sindy Logan

Hannah McDowal

Chris Martines

Solaria Luthia

Daniel Reed

Top posting users this week

Share | 

Menedék hely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
SzerzőÜzenet
Lucius Malfoy
Kalandor
Kalandor

Hozzászólások száma: 91
Tallérok: 0
Pontok: 0

TémanyitásTéma: Menedék hely   Csüt. Máj. 13, 2010 9:57 pm

Fél órányira fekszik Wilardtól, egy régi romos ház. Persze belül, egy normális lakás. A berendezése egyszerű, éppen annyi minden van csak, hogy egy esetleg két ember elvegetálhat benne pár napig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

Male Kor: 18
Hozzászólások száma: 876
Tallérok: 1
Pontok: 15

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 6:25 pm

*Itt ébred fel, egy számára teljesen ismeretlen helyen. Elmúlt a tegnapi átok, és újraéled benne a rettegés. Most mi lesz? Hol van egyeltalán? Mikor Blake idehozta, semmit nem látott, mert menet közben el lett kábítva. Azonban most, éber, és nagyon fél. A lakást már teljesen körbejárta, és nem talált kiutat. Pálcáját elvették. Egy pohár vízzel, reménytelenül telepedik le a kanapéra, reménykedve hogy valakinek feltűnik a távolléte, és keresni kezdik.*
Felhasználó profiljának megtekintése http://www.lirien.blogspot.com
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

Male Kor: 19
Hozzászólások száma: 670

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 6:35 pm

*William a bejárati ajtó előtt áll. Vagy egy órájába tellett megtalálni a helyet. Megpróbálta lenyomni a kilincset, de az ajtó zárva.*
- Remek...
*Fekete bakancsot, fekete farmert és egy fekete kapucnis pulóvert visel, a kapucni felhúzva. Ezen kívül még egy fekete, bokájáig érő ballonkabát is van rajta, hogy óvja őt a széltől.*
~Hmm... Át kell állítani... Meg kell bíznia bennem, hogy mellém álljon, és akkor a markomban van... De ez nem az én stílusom... A francba, egyszerűen kipofozok belőle egy igent!~
*Ezzel hátralép egyet, és teljes erejéből rugdalni kezdi az ajtót, mire az reccsen egyet. Hátrasétál, majd nekifut, elrugaszkodik, és térddel érkezik az ajtónak, ami megadja magát, és beszakad. Ahogy leérkezik, bukfencezik egyet, és körbepillant. Ha valaki most látná, akár egy fekete páncélos megmentő lovagnak is nézhetné. Vörös hajtincsei kilógnak a kapucni alól, smaragd szemei szinte fénylenek. Megjátszott aggodalommal tekint körbe.*

A hozzászólást William Quentin Watson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Máj. 17, 2010 10:30 pm-kor.
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 6:39 pm

*Amint meghallja az ajtó előtti motozást, felpattan a kanapéról. Nem tudja ki jön. Blake tér vissza vagy a felmentősereg ért ide? Mindenesetre sápídtan szemezik az ajtóval, majd mikor az megadja magát, egy igen furcsa látvány tárul a szeme elé. Egy bukfencező kabát. Illetve, másodszorra, már észreveszi, hogy az egy nagyjából nála 2-3 évvel idősebb fiú. Végigméri, és hirtelen, minden félelme elemi erővel szakad rá. Lassan óvatosan megkerüli a kanapét, és onnan figyeli tovább, nagy barna szemeivel a behatolót. A szemekbe pillantva, jobb ha nem reménykedik.*
- Ki vagy? * bukik ki a kérdés a kétségbeesett fiúból.*
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 10:29 pm

- Te Kaguya... Te ilyen ázsiai gyerek vagy, ha jól látom. Akkor tudsz Kung Fuzni?
*Választ nem is várva, a fekete kabátos srác előrelendül, fellép a kanapéra, és dupla talppal mellkasba rúgja súlyos bakancsával Kimet, majd ahogy leér, egy bukfenccel talpra is kel.*
- Na mi van, Karate Kölyök... Hol a tudomány?
*Vigyorog, és megropogtatja ökleit.*
- Figyelj, én őszintén nem akarok belőled húsos fasírtot csinálni, de sajnos úgy hallottam, hogy elég engedetlen voltál, és szeretném, ha csatlakoznál a Sötét Rendhez. Mint látod, nagyobb, és erősebb vagyok nálad, és megvédenénk az atrocitásoktól, de amíg nem mondasz igent, kénytelen vagyok folytatni a pépesre verést.
*És ezzel elindul sátáni vigyorral Kim felé.*
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 10:44 pm

*Már Will megjelenésére is szívinfarktus kerülgeti, hát még mikor az már hirtelen a kanapén tornyosul. A kérdésre esélye sincs válaszolni, mert máris lezúzzák a fél tüdejét. Legalábbis a levegőhiányból erre saccol. Mikor eltűnnek a csillagok, amiket eddig látott, és szép színesek voltak, eljut hozzá a hang is, meg fenyegető ököl ropogtatás. Nem szeretne többet kapni de egyeltalán nem érti, miiért csatlakozzon, még azt se nagyon hogy mi az a sötét rend. A közeledő fiú hatására, igyekszik talpra állni és hátrálni.*
- Én nem tudom miről beszélsz, miért kellene nekem csatlakozni bárhova is? * kérdezi halálra vált hangon, mint egy igazi áldozat. Végső soron az is. Kim szép, és okos, de nem harcos, esélye sincs a másikkal szemben.*
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 10:49 pm

- Salabakter... Ezt nem hiszem el... Te tényleg nem tudsz semmi?
*Kérdi, mikor odaér, majd hatalmasat csap Kim homlokára ököllel.*
- Ezt csak a szórakozás kedvéért, tökfej...
*Elkapja a fiú nyakát, felrántja, és a kanapéra löki.*
- Oké... Mi vagyunk a rossz fiúk... De tudod annak, ha rossz fiú vagy, vannak előnyei... A csajok bírják a veszélyes pasikat. Van a dologban pénz és hatalom. Persze, vannak feljebbvalók, de idővel kihalnak a sorból, és mi okosabbak leszünk. Jó buli az egész. Meg izgalmas. Egyetlen hátulütője van: Amíg nemet mondasz, ütlek.
*Ezzel meglendíti a karját, hogy újra üssön, de megáll a levegőben.*
- Kérdés, kérés, óhaj, sóhaj, kommentár vagy véleménynyilvánítás?
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:02 pm

- Nem, nem tudom mit kellene tudnom. * feleli, és a következő, homlokára mért ütést kikerüli. Mázlija van. ennyi az egész. Meg táncolásából adódóan el tudott hajolni,m mert elég fürge volt. De a következő a kanapéra hajítás már utoléri. Nyekkenve landol, és kénytelen hallgatni a beszédet. Mindez amit a fiú itt elregél új számára, és némileg morbid.Ő sosem lenne halálfaló csak a buli, a pénz vagy a nők kedvéért.*
- Miért kellenék a sötét rendnek? *kérdezi kissé értetlenül*
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:07 pm

- Atyám, mit tudom én, de kit érdekel? Na jó, egy pillanat, előszedem az érveimet...
*Ezzel elkapja Kim gallérját, feljebb rántja, de már repül is vissza az ütéstől. Ez megismétlődik kétszer-háromszor, majd újra elkapja Kimet, ám ezután a falhoz vágja, odaugrik, és hátulról beletérdel a fiú veséjébe, majd újra a kanapéra dobja.*
- Ne mondd, hogy most mondasz igent, úgy belelendültem!
*Ráveti magát Kimre, fölé térdel, és a gyomrát kezdi ütni, és közben szaval.*
- Egy, megérett a meggy! Kettő, csipkebokor vessző! Három, te leszel a... Mi van? Azt már nem!
*Felhúzza Kimet, és lefejeli művészi alapossággal, majd feláll.*
- Tudod mit? Egyezzünk meg... Te igent mondasz, én félbe hagyom a jövendőbeli hullád megteremtését, megkeressük szépen Leader bácsit, megmondjuk neki, hogy igent mondtál, te nem vágsz át minket, és mindenkinek baromi jó lesz! De tudod mit? Csak a biztonság kedvéért...
*Felkap egy széket, és hozzávágja Kimhez.*
- Remélem meggyőző voltam, cukorborsó...
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:17 pm

*Hát nem a legszebb módja a halálnak az tény. Mármint egy verésbe belehalni, de... mégis fennáll ennek a rémképe. A válasz gúnyos, mint volt, igazán fölösleges volt feltennie a kérdést.*
- Hagyd..... abba... *nyögi ki két repülési mutatvány között. Valahogy, nem erre vágyott. Blake ehhez képes mennyország volt.*
* A vetődéses mutatványt is kihagyná, mert már a második ütés után nem érzi a gyomrát, de még annak helyét sem. Felköhög, és egy adag vért köp a földre. A fejelést követően, azonba elsötétül előtte minden. Se kép se hang.*
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:25 pm

- Nincs válasz? Kérsz még?
*Mondja Will, odamegy, és már ütné tovább, mikor rájön, hogy Kim elájult.*
- Öööö... Van itt valaki? Ilyenkor mit kell csinálni? Még belehal nekem... Oké... Mit szoktak ilyenkor csinálni? Víz...
*Felkapja Kimet, keres egy kádat és egy működő csapot. Megtölti vízzel a kádat, a hűtőből hoz jégkockákat, és végül Kimet egy bátor, barátságosnak éppenséggel nem igazán nevezhető mozdulattal nemes egyszerűséggel belevágja a vízbe, remélve, hogy felébred. Ha nem, akkor néha kihúzza, hogy meg ne fulladjon a szerencsétlen.*
- Hé! Ébresztő! Még nem végeztünk! Mondj igent a Leadernek, és akkor meghalhatsz! Hahó! Van odabent valaki? Föld hívja Karate kölyköt! Föld hívja Karate Kölyköt! Miyagi, ébredj fel! Látod, a Sötét Rend megvéd majd tőlem! Szóval mondj igent, és nem filézlek ki, mint a húsvéti pontyot! Te túlméretezett teafilter, ébredj már fel!
*És valóban, a lábainál fogva elkapja, és a fejét ki-be mártogatja a jeges vízbe. Ha felébred, lerakja maga mellé.*
- Mint mondottam, a Sötét Rend megvéd tőlem, és a hozzám hasonló büszke férfiaktól. Szóval csatlakozz hozzájuk. De esküszöm, ha megkérdezed, hogy miért, akkor már csak előre megrágott palacsintát ehetsz!
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:36 pm

*Ébredezik, és egyszerre érez hideget és meleget. Levegőért kapkod, és közben újra vizes lesz. Kell néhány másodperc, míg értelmezi hogy őt teafilternek nézték, és a vízbe mártogatják. Köhög, és prüszköl hogy jelezze ébren van. De ebben sincs köszönet. Cseppet sem kedvesen hajítják le a kád mellé, ahol már nem érez csak jeges hideget. Vacog, miközben értelmezi a mondottakat. Meglepő, milyen nehezen megy ez, vizesen, és félig megfagyva. Végül azonban a nagyon kedves ígéretek hatására, és a kilátásokra való utalásokra, kényszeredetten bólint. Más választása nincs. Nem hagytak neki. Így megpróbálja hangosan is kimondani amire jutott.*
- Rendben..... csat...lakozom. *vacogja ki magából, és behunyja szemeit. Semmi erőt nem érez magában. Nem teljesen biztos benne, hogy nem tört-e el egy két csontja. Ám egyenlőre megmozdulni sem képes, csak fekszik a másik fiú lábai előtt, mint valami groteszk kádelőke.*
William Quentin Watson
Felnőtt
Felnőtt

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:41 pm

- Na, hát ez baromi jó! Üdv a klubban, pajtás!
*Mondja, és hátba veregeti Kimet, majd ráadja a kabátját.*
- Látod, tudok én gyengéd és törődő is lenni...
*Ezzel felkapja Kimet, kiviszi a kanapéra, lefekteti, és betakargatja.*
- Na, tökfej, most, hogy bejelentetted, hogy csatlakozol, nincs más dolgunk, mint szólni a Leadernek.
*Mondja, ám arcára fagy a vigyor. Benyúl a zsebébe, elővesz egy levelet. Elolvassa. Majd újra. És újra.*
- Miért vagyok én debilekkel körülvéve állandóan, szisztematikusan, és teljes alapossággal? Te figyelj, Kim, nem tudod, hogy hogy lehet megtalálni a Leadert? Mert sajnos ez a zseni nem írt bele pontos elérhetőséget, és nem tudom, hogy kik a halálfalók a Wilianben... Szóval most jól jönne valami ötlet, támogatás, vagy ilyesmi.
*Kisétál a házból, behozza a táskáját, és elővesz egy szendvicset.*
- Amíg gondolkodom, kérlek tömd meg a fejed, és lehetőleg ne nyeld le a fogaidat.
Kim Kaguya
Amira prefektus
Amira prefektus

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:49 pm

*A kedves köszöntő szavakra, mintha még nagyobbat ütöttek volna rajta. Szentül meg volt győződve arról, hogy ez nem történhet meg a valóságban. Szóval mesékben van ilyen, nem a való életben. De most sajnos át kellett élni, neki magának személyesen, ami egy életre szóló élmény lesz neki. Főleg mert soha nem állt szándékában beállni egyik félhez sem. Még a jók közé sem, nem hogy az ellenséghez. Aztán, egy kabát landol rajta, utána meg repülni kezd. Illetve, leparkolják a kanapén. Groteszk jelenet, meg kell hagyni. Mintha az előbb még nem élvezettel verte volna laposra. Mintha az egész egy másik idősíkban történt volna. Igazából, már túl volt azon hogy bármit is érezzen. Csak fáradt volt. Nagyon fáradt. A hangot még homályosan hallja, de már nem tud rá koncentrálni. Aztán arra riad fel, hogy valami a mellkasán landol. Szemeit kinyitva egy szendvicset pillant meg. De nem kéri, nem éhes, nem tudna enni, ennyi ütés után, amit a gyomrára mértek. Csoda hogy a helyéről nem vándorolt el.*
- Írj neki levelet.... *sutogja halkan. Már megszólalni sincs elég ereje.*
Anor Azgard
Kalandor
Kalandor

Male Kor: 30
Hozzászólások száma: 166

TémanyitásTéma: Re: Menedék hely   Hétf. Máj. 17, 2010 11:54 pm

*Anor jelenik meg egy nem túl elegáns fekete vásszonnadrágban, hozzápasszoló fekete inggel. Mindezeken egy bőrmellényt visel, lábain hosszúszáru velúros csizmák. Még véletlen sem nézhető nőies fajtának. Összességében olyan benyomást kelt, mint aki most szállt le egy seprűről avagy talán motorról.*
- Nem kell semmit írni. Itt vagyok. * lép be az ajtón, és sétál közelebb a félholt áldozathoz, meg a mellette vigyorgó Willhez.*
- Nem egész így gondoltam, de szép munka. *szólal meg szürkés szemeit a fiúra villantva. Eléggé hasonlít testvérére Alexra, de mégis, van pár karakteresen eltérő vonása. Haját hosszabbra növesztette, arca pedig kifejezéstelenebb. Az ő szemeiben sose látszik mire gondol, milyen kedve van.*

Menedék hely

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 13 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next

Similar topics

-
» Baltimore - egy hely, ahol az álmok valóra válnak
» Menedék hely
» Az öreg kovácsműhely
» Nyaralóhely Korfu
» Éjjel-Nappal teázó és szórakozóhely