Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» FEEL THE DIFFERENCE (ex-alonetheworld)
Pént. Máj. 11, 2012 10:02 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:09 am by Vendég

» Torn varázslóképző
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:07 am by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Szer. Márc. 28, 2012 10:10 am by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 1:05 pm by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 pm by Vendég

» new bloody begins
Kedd. Márc. 20, 2012 10:23 pm by Vendég

» Tópart
Kedd. Márc. 20, 2012 3:14 pm by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd. Márc. 20, 2012 3:09 pm by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred

Kim Kaguya

Ted Forrester

James Miller

William Quentin Watson

Sindy Logan

Hannah McDowal

Chris Martines

Solaria Luthia

Daniel Reed

Top posting users this week

Share | 

Kisállat kereskedés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Seamus Finnigan
Kalandor
Kalandor

Hozzászólások száma: 54
Tallérok: 0
Pontok: 0

TémanyitásTéma: Kisállat kereskedés   Hétf. Máj. 24, 2010 6:13 pm

Mindenféle állat kapható az aranyhaltól kezdve a macskákon át a kutyákig. Persze vannak különlegesebb állatok is, de azok némelyikéhez engedély kell.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Chris Martines
Halálfaló
Halálfaló

Male Kor: 17
Lakhely: Cambridge/Azgard
Hozzászólások száma: 513
Tallérok: 1
Pontok: 35

TémanyitásTéma: Re: Kisállat kereskedés   Kedd. Júl. 27, 2010 8:35 pm

//Olvadunk//

*Mikor megérkeztünk az állat kereskedéshez, leesett az állam. Sok fajta állatot láttam itt, olyanokat is, amiket életemben most láttam először. Benjamin-ra néztem, és azt vettem le az arcáról, hogy ő sem látott még pár fajta állatot. A csodálkozás után, a bejárathoz mentem, majd megfordultam és szóltam Benjamin-nak, hogy jöjjön.
-Na jössz, vagy maradsz?
*Mosolyogtam el, hisz tudtam, hogy ő is bejön, csak furdalt a kíváncsiság, hogy mit fog válaszolni. benyitottam, ahol még több állatot láttam. Mivel baglyot szeretnék venni, ezért azokhoz mentem oda elsőnek. A szemem rögtön megakadt egy gyönyörű szép baglyon. Elhatároztam, hogy megveszem. A pulthoz mentem, majd megszólítottam az eladót. Elmondtam neki, hogy azt a baglyot szeretném. közben mutattam, az imént megnézett bagolyra. Miután megtudom az árát, fizetek, majd el is veszem a baglyot. Igaz megcsípett, mikor elakartam venni, de utána beletörődött, hogy az enyém lesz. A nevén sokat gondolkodtam, de végül elneveztem Ron-nak. Végül Benjamin-ra néztem.
-Na én végeztem is. Te melyik baglyot pécézted ki magadnak? *Érdeklődtem, közben csodáltam tovább Ron-t.
Benjamin Doredumble
Diák- Famine
Diák- Famine

Male Kor: 14
Lakhely: Wilian
Hozzászólások száma: 158

TémanyitásTéma: Re: Kisállat kereskedés   Kedd. Júl. 27, 2010 9:15 pm

*Láttam, hogy Ralph is úgy le van nyűgözve mint én. Én még néztem a kirakatot, mikor már Ralph a bejárat előtt állt, ezért is kaptam a kérdést, amire mosolyogva válaszoltam.*
- Megyek már. * Majd bementem Ralph után az ajtón. Bent még több állat volt, inkább csak mágikusak. Egy kétszintes házban voltam, a földszinten. A felső szint gondoltam a tulaj lakása. Ralph egyből a baglyokhoz ment, de én előbb egy fura, 6 lábú béka fejű, macska szerű lényhez. Mikor észrevette hogy őt nézem, kivicsorította egy centis fogait. Érdeklődve haladtam tovább a baglyokhoz. Ott meg állt a szemem egy gyönyörű hóbaglyon. Egyből tudtam, hogy az kell nekem. Közben most vettem észre, hogy Ralph már választott is. A válaszom neki is, és a boltosnak is szólt.*
- Ő kell. *Mondtam majd a férfi kaltikával együtt átadta nekem. Közben tájékoztatott, hogy a választott baglyom nőstény, így a neve végül Holy lett. Miután fizettünk, mosollyal az arcunkon és a baglyainkat csodálva hagytuk el az üzletet. Mikor kiértünk, még pár percig figyeltük baglyainkat, hogy mit szólnak az új gazdájuk láttán, majd rákérdeztem: *
- És most merre? *Majd a "kapitány" utasítása szerint elindultunk a megadott irányba. Én megkockáztattam kiengedni a baglyomat a kalitkából, és büszkén figyeltem, ahogyan hűségesen követ pár méterre a fejem fölött.
Dorothy Brown
Diák- Plama
Diák- Plama

Female Kor: 15
Lakhely: Wilian / London / Aix-en-Provence
Hozzászólások száma: 82

TémanyitásTéma: Re: Kisállat kereskedés   Csüt. Aug. 05, 2010 7:13 pm

*Úgy gondoltam, muszáj vennem egy háziállatot magamnak, hogy legyen egy hű társam iskolás éveim alatt. Beléptem az állatkereskedésbe és szinte azonnal megakadt a szemem a macskákon, hogy mennyi színű és fajtájú macska volt ott!Ekkor váratlanul egy gyönyörű sziámi macska (feltűnően kék szemekkel) rám ugrott és majdnem meg is karmolt, elsőre barátságtalan jószágnak tűnt, ám a boltos megjegyezte, hogy viszonylag új itt és ezért ilyen vadóc.Rögtön tudtam,hogy ő kell nekem.*
- Szeretném megvenni ezt a sziámit.
-Természetesen. *szólt az eladó és betessékelte a macskát egy fonott kosárba és rázárta az ajtót.Ezután boldogan kisétáltam a kereskedésből újdonsült barátommal, akit Málnának kereszteltem el.*
Felhasználó profiljának megtekintése http://myspace.com/sisterblisss
James Allen
Diák- Plama
Diák- Plama

Kor: 17
Hozzászólások száma: 2

TémanyitásTéma: Re: Kisállat kereskedés   Pént. Aug. 06, 2010 10:58 am

*Épp az utcán sétálgatott és egy kavicsot dobált, amikor észrevett egy gyönyörű szőke lányt besétálni a kisállat kereskedésbe.A lapos kavicsot eltette a zsebébe és utána ment.Mikor belépett a boltba a lány a macskák közül válogatott.James is úgy tett mintha az élénk narancssárga varangyot vette volna szemügyre, ám szemével a lányt követte.A lány végzett a vásárlással és kezében egy nagy kosárral kilépett az ajtón, észre sem véve, hogy elejtette a pénztárcáját.James kapva kapott az alkalmon, felkapta a piros bőrtárcát és a lány után sietett.*
- Ne haragudj, ezt a boltban hagytad el.* szólt és átnyújtotta a lánynak a pénztárcáját*
- Jajj, nagyon szépen köszönöm *mosolygott Dorothy, majd miután szemügyre vette a fiút így szólt* Épp inni készültem egy teát Málnával, van kedved velünk tartani köszönet képp?
- Szívesen, épp rá is érek *bólintott James
*El is indultak a Zöld Kobold Teázó irányába, hogy megigyanak egy frissítő zöldteát.*

Kisállat kereskedés

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Kisállat kereskedés
» VadVilág állat bolt
» Állatbolt
» Alagutak Otogakure alatt
» A négy elem szigete - Tűz, Víz, Levegő, Föld