| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
| Vezetőség |
|
| Top posting users this week | |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Ted Forrester Halálfaló

Kor: 19 Lakhely: Wilian Hozzászólások száma: 823 Tallérok: 1 Pontok: 15
 | Téma: Katakombák Hétf. Márc. 21, 2011 6:28 pm | |
| Bár valamikor hosszú egyenes folyosók szőhették át a városrészt, mára már a rengeteg félresikerült varázslat és elrejtőzni kívánó varázsló kanyargó, düledező falú, ablaktalan útvesztővé alakította. Néhány helyen a falakban szarkofágok, néha kisebb pihenők és senki sem tudhatja ki bújik meg a következő sarok mögött. _________________ - Mi ő neked? A mestered? - Ne használj oylan szót, amelyet nem értessz! - Szereted őt? - Olyat se, amit én nem értek!
|
|  | | Lucius Malfoy Kalandor

Hozzászólások száma: 91 Tallérok: 0 Pontok: 0
 | Téma: Re: Katakombák Hétf. Márc. 21, 2011 6:33 pm | |
| A kis csoport komolyabb sérülések nélkül úszta meg a kellemetlen földet érést, azonban néhány kificamodott csuklót, és zúzódást helyre kell rakniuk, mielőtt tovább indulhatnának. Onnan pedig rajtuk áll, hogy a jobbra, vagy balra kanyarodó folyosót választják-e. //az irány eldöntésének függvényében folytatódik a kaland, szóval jussatok egyetértésre légyszi.// |
|  | | Mason D. Hill Vámpír

Hozzászólások száma: 106 Tallérok: 2 Pontok: 0
 | Téma: Re: Katakombák Hétf. Márc. 21, 2011 6:49 pm | |
| -Más esélye nincs arra hogy kihozzuk innen. Vagy bízik bennem, és kijön, vagy itt marad, és ki tudja mit tesznek vele a többiek. *Hangzik a válasz Chezzynek... Deh, Ralph ikre most alaposan felhúzott. De előtte felhúzom a szemöldököm Sylen válaszára. A tanácsban mondtak valami ilyesmit, még olyan 100 évvel ez előtt... Akkor még csak röhögtem rajta, de tényleg igaz.* -Te... tudatlan kölyök. Fogalmad sincs milyen vámpírnak lenni, szóval addig tedd a szádat alapállásba, sarkakat össze és kövess. De ha gondolod szívesen éjjelilényt varázsolok belőled, és még csak meg sem kell erőltetnem magamat. De szívesen itt hagyom a kis csapatot, és mehetsz amerre látsz. Garantálom, az első percben elfognak mert egy vakmerő kis vakarcs vagy, semmit nem tudsz az életről. Szóval ajánlom, hogy ne hátráltass a bosszúddal amíg meg nem mentettük a testvéred életét... Jah és még valami. Látom nem vagy tisztában a vámpírokkal. Szívesen meginterjúvolhatsz, ha kihoztuk Christ... *Semmi indulat nincs a hangomban, pedig legszívesebben kitekerném a nyakát. Hátranézek, és aztán elindulok abba az irányba, amerre Sylen mutatott. Meglep hogy beszakad alattunk az út, de én talpra esek.* -Persze, segítek. *Bólintok egyet, majd leveszem a szagot...* -Héj kölyök, nem tudsz valami szagtalanító varázslatot? Irgalmatlanul büdös van itt lent... *Közben még egyszer megszagolom.* -Rendben.. Merre menjünk... Én azt mondom jobbra, de ha valaki mást gondol szívesen várom a válaszát.* |
|  | | Sylen de Honas Diák-Amira

Kor: 511 Lakhely: Wilian Hozzászólások száma: 108 Tallérok: 1 Pontok: 20
 | Téma: Re: Katakombák Hétf. Márc. 21, 2011 9:44 pm | |
| -Mason! Nyugodj meg kérlek. Nem kell leharapni a fejét. Teljesen érthető, hogy ki akadt rád, elvégre megtámadtad a testvérét. Viszont Max! A vámpírok, ha már nagyon éhesek Bárkit megtámadnak, bele értve a legjobb barátjukat. A testvéred egyben van, és nem lett vámpír, szóval nem kell parázni. Mason. Te meg időben étkezzél!-Osztja ki a két ellenséges felet, ellentmondást nem tűrő hangon. Sylen érezte az indulatot Masonőn. -Max! Vámpírnak lenni nem olyan fenékig tejfel. Nagy részünk nem önszántunkból lesz az, és még vadásznak is ránk. Mind a két oldalon, plusz a lycantrópok.-Teszi még hozzá, hogy Max tisztában legyen a dolgokkal. -Nem igazán tudom merre menyünk. Ez a bűz elnyomja a szagokat.-Még egyet bele szippant a kötésbe. -Mivel Mason a helyi a jobb oldali irányra szavazok. Ja és Mason. Majd ha megtaláljuk a testvérét, valahogy el kéne fedni az arcodat. Nem hiányzik, hogy a rémült kölyök meg nehezítse a mentő akciót.-Elmélkedik a stratégián Sylen, de persze ez majd elválik, ha oda jutnak.
|
|  | | Chezz Princeton Felnőtt

Kor: 21 Hozzászólások száma: 174 Tallérok: 2 Pontok: 0
 | Téma: Re: Katakombák Kedd. Márc. 22, 2011 5:23 pm | |
| *Alig tett egy lépés, mikor kénytelen volt visszaballagni, mivel nekiálltak ölni egymást.* - Skacok, én aztán nem akarok beleszólni, de azt hiszem erre van most a legkevésbé szükségünk és időnk. Aláírom, naná hogy nem könnyű vámpírnak lenni, de ezt már meséltem is neked, Mézi, szóval te tudod. *pillant a vámpírra, kivételesen komoly képet vágva a dolgokhoz. Aztán Maxhoz fordul.* - Meksz, megértem mit érzel, de próbáld meg felfogni úgy a dolgot, hogy Mézi most teszi éppen jóvá a bűnét, azzal hogy segít neked megkeresni a testvéredet, úgy vélem ez igazán, tiszteséééééé *szakad belé a mondat, mikor a föld megreped, és egy pillanatig egyensúlyoz a repedező köveken, majd beszakad, és egy kiáltással zuhanni kezd, majd keményen landol valami még keményebb helyen. Ahogy a hangból meg tudja ítélni, mint egybe vannak. Kicsit megrázza a fejét, hogy ne szédüljön, és óvatosan megmozgatja magát, hogy minden működik-e. A jobb csuklónál akad el, az ugyanis csúnyán kificamodott. Vesz hát egy mély levegőt, felpillant mintha erőt akarna kérni, és egy hangos kiáltással visszarántja a csuklóját. - Sorry, skacok, csak a csuklóm raktam vissza *magyarázkodik hogy ne ijedjenek meg, komoly baja nincs, majd a tanácskozáshoz csatlakozik.* - Szerintem is mehetünk jobbra, én bízok Mézi és Syl orrában szal' *vonja meg a vállát, neki jó a jobb, ami mindig jobb mint a bal.* |
|  | | Max Martines Halálfaló

Kor: 17 Lakhely: Cambridge/Azgard Hozzászólások száma: 359 Tallérok: 2 Pontok: 0
 | Téma: Re: Katakombák Kedd. Márc. 22, 2011 6:06 pm | |
| *Számított arra, hogy kap egy alapos kiosztást mindenkitől azért, amit mondott. Nem gondolta teljesen komolyan, csak a hirtelen felindulás és Chris iránti aggodalom beszélt belőle. Ezt a többiek tudtára is adja.* -Jó aláírom és sajnálom az egészet amit mondtam. Tudom nem fogadható el az mentségnek, hogy hirtelen felindulás és testvérem iránti aggodalom beszélt belőlem, de ez az igazság. Hiába utálom, meg jó szekálni, piszkálni, szívatni, hülyülni, bajba keveredni vele, attól még az ikertestvérem és nem úgy tekintek rá, mint egy testvér, hanem, hogy a lelkem egy része egy másik testben. Még egyszer sajnálom. *Magyarázkodik Mason-nek, majd nyújtja a kezét békülés képen. Erre azonban nem kerül sor, mivel beszakad alattuk a föld. Próbál egyensúlyozni, de nincs nagy esélye és a többiekkel együtt zuhan. A esés pár zúzódással megúszta, de az ordítást hallva, a hang irányába pillant. Chezzy magyarázkodik, így egy kicsit megnyugszik. A szagtalanítás kérésre egy kicsit elgondolkodik. A Roxfort-ban tanult egy búbájt, de nem nagyon emlékszik.* -Hát megpróbálhatom. Desodorizar *Reméli, hogy ezzel talán tudott segíteni egy kicsit.* -Nagy választásom úgy sincsen, menjünk jobbra. *Vonja meg a vállát. A többiek választották az utat, meg amúgy is, a vámpírokban kénytelen megbízni, bármennyire sem szívleli Mason-t.* |

| Téma: Re: Katakombák Kedd. Márc. 22, 2011 6:22 pm | |
| Mivel a csapattagok egyezségre jutottak, így közösen indulnak a jobb oldali folyosó irányába, amiről jelenleg csak annyit lehet megállapítani, hogy sötét és hideg. Max szagtalanító varázslata ideiglenes hatású csupán, mivel sokkal nagyobb varázserő kellene, hogy az évszázadok porát, a fojtó föld- és hullaszagot eltüntessék. A vámpírok számára kissé zavaró, de nem okoz nekik nagyobb problémát. Ahogy haladnak előre, egy kanyar után kialszanak a pálcák fényei, és a sötétben valami megmozdul. Éles csikorgó hang hallatszik, valaki van még lent rajtuk kívül... |

| Téma: Re: Katakombák Kedd. Márc. 22, 2011 6:34 pm | |
| ]-Kérlek szépen én eddig is nyugodt voltam.. De ha nem lennétek itt, kitekertem volna a nyakát. *Hümmögök egyet, aztán megvakarom a fejemet.* -Mindennek amit mondasz súlya van, és előbb gondold meg mit mondasz... Amint mondtam, egy vakarék vagy, aki vajmi keveset tud az életről... Csak azért jöttem el veletek, hogy rendezzem a számlámat. Egyébként meg... A bátyád vagy az öcséd, nem tudom ki az idősebb, már találkozott velem, és egy haja szála sem görbült. Másrészt meg ígéretet tettem, hogy nem bántom az iskola diákjait... *Vázolom fel, de a kezemet nem tartom oda. Nem kell nekem a békéje.* -Nem kell eltakarni az arcomat. Ha sérült, akkor el kell hogy veszítse az eszméletét, mert a menekülésben csak hátráltatna. Ha meg nem, akkor tud jönni a saját lábán is. *Gondolkodok egy kicsit előre.* -Kösz, kölyök. *Szippantok bele a levegőbe, és a vér szagát már érzem mögülem is, és jobbra mutatok.* -Nagy valószínűséggel a helyes út arra van. Szóval felkészültetek? Akkor indulás. *Megindulok befelé, hátha követnek. De ekkor valami megmozdul.* -A francba... Mindenki nagyon... ismétlem nagyon figyeljen.. Sylen, te ügyelj Chezzyre és a kölyökre. *Közben körbekémlelek... Mivel a sötétben jobban látok mint a többiek, így tudok tájékozodni.* -Nem vagyunk egyedül, van egy olyan érzésem. |

| Téma: Re: Katakombák Szer. Márc. 23, 2011 5:41 pm | |
| Mikor le érkeztek a zuhanás után Sylennek nem esett baja, elvégre ember feletti fizikai ereje, és álló képessége van, de mikor Chezzy fel kiállt, rögtön oda kapja a fejét. -Jól vagy?-Kérdezi meg anyáskodó hangon, de látja, hogy más baja nincs. Oda megy és megnézi a vissza rakott csuklót. -Hát erre majd kell egy kis borogatás, ha ki jutottunk innen.-Jegyzi meg, szinte csak magának. Aztán elindulnak a helyesnek vélt irányba. Sylen is hamar meg érzi, hogy nincsenek egyedül. Megfogja a keresztet, amibe a kaszája van el zárva, de még nem hívja elő. Csendben közelebb húzódik a halandókhoz, és minden egyes mozdulatot figyel. Sylen is jól lát sötétben, elvégre félig vérszívó, de Mason biztos jobban lát, mivel ős teljesen az. Nem sok szagot érez, elvégre a szagtalanító bűbáj nem működik túl jól, de érzi valaki másnak is a szagát, csak nem tudja merről. Közben tovább követi Masont, ügyelve a többiekre.
|

| Téma: Re: Katakombák Csüt. Márc. 24, 2011 7:41 pm | |
| - Jól jól, csak kirándult a csuklóm a helyéről, de visszatettem * szólal meg a sérült, és felzárkózik a többiekhez. Mikor mozgást hall, megdermed, ezt még az ő füle is meghallja, és megszólal.* -Skacok, ez miez? Valami baziliszkussz mászkál a csatornában? *próbál humorizálni, és zsebébe nyúl, ahová még odafent mentette el a gitárját, lekicsinyített formában. Nem akarta hogy baja essen a kedves hangszernek. Mással nagyon nem tud segíteni a csapatnak, esetleg fényt bűvölni tud. * - Megpróbáljak fényt idézni? *veti fel az ötletet.* |
|  | | Max Martines Halálfaló

Kor: 17 Lakhely: Cambridge/Azgard Hozzászólások száma: 359 Tallérok: 2 Pontok: 0
 | Téma: Re: Katakombák Csüt. Márc. 24, 2011 9:00 pm | |
| -Jól van felfogtam. Nem kell skandálni a dolgot, elsőre is megértem. Nem vagyok lassú felfogású. Meg amúgy már mondtam, hogy sajnálom. A bátyám, és ezt a részt valahogy kihagyta, mint általában minden fontosat. *Húzza el a száját, majd a vállát is megvonja. Chezzy ordítására, Sylen azonnal odamegy. Talán próbálkoznia kellene a gyógyítással, így meg is kérdezi.* -Megpróbáljak enyhíteni a fájdalmon? Veszteni nem fogsz vele. *Tekintetét Chezzy-re szegezi, majd, ha válaszolt, akkor fog cselekedni. Ha engedi, akkor összpontosítja az energiáit a kezeibe, majd átáramoltatja Chezzy csuklójára. Ha nem engedi, akkor folytatja az utat a többiek után. A neszre nem lesz figyelmes, túlságosan is elvan foglalva a gondolattal, hogy mi lehet Chris-el. Csak akkor kapcsol, mikor a többiek megemlítik.* -Mi történt? Valami baj van? *Érdeklődik, remélve, hogy Mason nem szedi le miatta a fejét. Pálcát ragad és, ha szükséges, akkor védekezik.* |

| Téma: Re: Katakombák Vas. Márc. 27, 2011 7:31 pm | |
| A sötétség a próbálkozások ellenére sem oszlik szét, a csikorgó hang azonban megismétlődik, ezúttal hangosabban, majd egy határozott káromkodás hallatszik valahonnan és léptek koppannak a porlepte padlón. - Ki zavarja a sírok nyugalmát? - a kérdés rekedt torokból érkezik, mintha az illető régóta némaságba burkolódzott volna. - Ha halandó merészel zaklatni, súlyos árat fog fizetni érte!
A csapat tagjai jobban teszik ha kiderítik, és megbékítik a váratlan akadályt, ha tovább akarnak menni. |

| Téma: Re: Katakombák Hétf. Márc. 28, 2011 4:02 pm | |
| -Nyugodalom, van, nem skandáltam, csak közöltem a tényeket. *Vonom meg a vállamat, majd körbenézek.* -Csak siess, ebben a percben sem vagyunk biztonságban. *Szólok hátra.. Igen, itt senki nincs biztonságban... Hell Cityre ez jellemző.* -Igen, baj van, méghozzá nem is kicsi. Figyelj Sylenre, nagyon, ő vigyáz rátok. *Pillantok hátra, de aztán megszólalok.* -Kalandorok vagyunk, négyen! Messziről jöttünk e tárnákba, hogy egy társunkat, akit elraboltak megmentsük. Kérlek engedj át! *Igen, én jobban látok mint Sylen, de azt nem tudom merről jön a hang.* -Ha előbukkan, ne fogjatok rá pálcát! Meg tudjuk beszélni... Legalábbis remélem. *Adom az instrukciót a többieknek.* |

| Téma: Re: Katakombák Kedd. Márc. 29, 2011 12:50 pm | |
| Sylen odafigyel minden apró neszre, de nem tudja beirányozni a hang forrását. Az egész terület visszhangzik, és emiatt nem lehet betájolni. Az egyik kezét a kereszten tartja, hogy azonnal tudjon cselekedni, ha támadás érkezne. A pálcát egyenlőre békén hagyja Mason utasításai szerint. A többieket terelgeti, és a körölöttük történő eseményekre figyel, végül ő is megszólal. -Csak át utazóban vagyunk. Nem állt szándékunkban megzavarni a holtak nyugalmát.-Mondja alázatos, bocsánat kérő hangnemben, az idegennek. Reméli, hogy megtudják beszélni a dolgot. Nem szeretne harcolni, egy ismeretlen ellen.
|

| Téma: Re: Katakombák Szer. Márc. 30, 2011 6:17 pm | |
| *Csak pislog, hogy most mi van, mivel ő később hallja meg a hangot, lévén teljesen tökéletesen emberi. Semmi bizalomgerjesztő nincs abban a mély morgásban, és neki még a tarkóján is égnek merednek a szőrszálai. * - Igazán elnézést, ha esetleg felébresztettünk tudok zenélni, szívesen eljátszok pár altató dalt - ajánlja fel, és kis híján egy álltó helyében pofára esik. Nem egy Rambo alkat az biztos, fogalma sincs ilyenkor mi van. Azt nem teszi hozzá hogy ember, bár biztos benne, hogy a lény rá fog jönni, ha természetfeletti, akkor nyilván megérzi hogy ki a vámpír és ki nem.* - Srácok, az ugye nem normális állapot, ha nagyon rossz előérzetem van, ugye? - *suttogja Mézi felé, akiről úgy véli ebben a sötétben hogy ő áll hozzá a legközelebb. Próbál pár lépést tenni, de akkor meg valami nagy szőrcsomóba botlik, és rájön hogy az valószínűleg Sylen haja lesz, és átöleli a lányt hátulról, és észre sem veszi hogy keze illetlen helyekre tévedt.* - Oh, megvagy *szólal meg, örömében hogy megtalálta Sylent.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |