Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» FEEL THE DIFFERENCE (ex-alonetheworld)
Pént. Máj. 11, 2012 10:02 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:09 am by Vendég

» Torn varázslóképző
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:07 am by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Szer. Márc. 28, 2012 10:10 am by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 1:05 pm by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 pm by Vendég

» new bloody begins
Kedd. Márc. 20, 2012 10:23 pm by Vendég

» Tópart
Kedd. Márc. 20, 2012 3:14 pm by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd. Márc. 20, 2012 3:09 pm by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred

Kim Kaguya

Ted Forrester

James Miller

William Quentin Watson

Sindy Logan

Hannah McDowal

Chris Martines

Solaria Luthia

Daniel Reed

Top posting users this week

Share | 

Temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Főmesélő
Admin

Hozzászólások száma: 296
Pontok: 0

TémanyitásTéma: Temető   Pént. Szept. 03, 2010 10:48 am

Az erdőn belül, egy ösvény vezet egy igen eldugott temető felé. Nehéz észrevenni, hiszen a területet igen szépen benőtte a fű és a sírok is eléggé "ómódiak". Egy rozoga kapun át vezet be az út, a temető végében pedig egy félig lerombolt ház látható. Még senki nem tudta kideríteni, hogy vajon mi volt itt egykor...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wilian.forumotion.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Temető   Vas. Szept. 12, 2010 9:18 pm

* Az erdőbe bolyongok sötétedés után nem mondhatni, hogy eltévedtem, csak azt hogy nem tudom pontosa, hogy hol is vagyok. Erre még nem jártam és elég ismeretlen a környék. Sokat hallottam már erről az eldugott helyről és hát persze vitt a kíváncsiság és eljöttem megnézni. És most itt állok a temető kapujába. Eléggé félelmetes, de azért még sem annyira. Olyan benyomásom van mit mikor nézek egy régi horror filmet. Ez a kép pont bele illene ami szeme előtt tárul fel. Semmi habozás semmi parázás, rögtön be is léptem a kapun. Hátha találkozok pár szelemmel vagy valami hasonlóval. Szemem rögtön megtorpan egy elég régi síremléken. Lassú léptekkel oda is mék, hallom a száraz levelek ropogását a bakancsom alatt. Szemügyre veszem, de nem látszik már az írás rajta, hogy ki is fekszik ebben a sírban, az idő eléggé tönkre tette. Öltözékemmel pont bele illek a temető környezetébe. Nem csoda mivel a fekete a gyász színe. *
Greg Stanford
Diák- Famine
Diák- Famine

Male Kor: 19
Hozzászólások száma: 68
Tallérok: 1

TémanyitásTéma: Re: Temető   Vas. Szept. 12, 2010 9:29 pm

*Eljött az az alkalmas időpont amikor rá vettem magam, hogy ellátogassak a temetőbe. Eddig nem lettem volna képes idejönni, mivle emlékeztet az otthoni helyemre, ahová mindig elvonultam. Fekete farmer, egy vérvörös felső, és egy patika van rajtam. A felsőm kapucnia a fejemre hajtva, de csak azért, hogy ha véletlen összefutok valakivel, az kicsit megilyedjen töllem. Meg is láttam az egyik sir előtt, egy kiscsajt. Megvan az áldozat. Óvatosan, és csendesen közelitek felé. Lépteim hallhatóak a levelek miatt, de a sötéttöl nem vagyok látható. Majd a lány mögé lépek, közelebb hajolok hozzá, és a fülébe suttogok.*
-Te egyedül? *Mély hangon szólok hozzá, hisz az a szándékom, hogy megilyedjen töllem. Majd nem mozdulok meg, csak várom vajon, hogy fog reagálni...*
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Temető   Vas. Szept. 12, 2010 9:39 pm

* Gondolataimba temetem magam. Ráuntam az állásra így hát leülök egy sírköre. Remélem az elhuny ezért nem sértődik meg és nem fog érte kisérteni. Végül is ezt még nem mondható sírgyalázásnak. Kezemmel végig simítok a kövön érzem rajta az elmúlt pár száz év megviselését. Néhol felbukkan pár csiga amit előszeretettel pöckölök le a földre. De egy pillanata megállok. lassú lépteket hallok, gondolom akárki is jön azzal a céllal, hogy megijesszen. Milyen drágáim egy temetőben szívrohamot kapni. Legalább itt helyben el is temethet nem kell neki fáradni a szállítással. De hát mivel én nem vagyok ez a félő fajta így nem fogok megijedni. Meglepetésemre ott marad és megszólalt. Oda fordulok hozzá. Nem is rossz préda, de biztos csak azért mert most sötét van, fút végig a fejemen a gondolat. *
- Eddig egyedül voltam, de már nem. * Válaszolok az ismeretlen férfiak. *
- Ashly vagyok. * Kezet nyújtok felé, ha nem fogadja el akkor elkönyvelem magamban taplónak. *

//fagy :S //
Greg Stanford
Diák- Famine
Diák- Famine

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 7:43 pm

//olvadunk Very Happy//

*Kicsit meglepődtem, mivel nem ilyedt meg töllem a kiscsaj. Szóval nem olyan félős tipus, az már jó. Akkor biztosan hasonló stilusú lehet mint én. De csak gondolom, mivel a sötéttöl nem látom miben is van. Majd amikor bemutatkozik és a kezét felém nyújtja, elfogadom a kézfogást, és én is bemutatkozom.*
-Greg... *Válaszolok még mindig azon a megszokott mély hangon.*
-És mi jót csinálsz errefelé? *Kérdezek rá, hisze lég fura, hogy este, egyedül itt járkál valaki a temetőben. Az az én szokásom szokott lenni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 7:51 pm

* Mint kiderült a fiút Gregnek hívják. Látszott arcán a meglepettség, gondolom a miatt, hogy em ijedtem meg. Sajnálom, de nem vagyok az a félős fajta. Ha most világosabb lenne, akkor szemügyre venném a fiút, de mivel a sötétség nem engedi majd máskor nézem meg, hogy kivel is beszélek most ilyen késői órában. Gondolom ő sem az a félős fajta, ha egyedül neki vágott a temetőbe. Főleg, hogy már este van. *
- Pont kapóra jössz. * Viccesre veszem a figurát. De gondolom mindenki örülne, ha a temetőben lenne este és lenne egy ilyen pasi társasága. *
- Gondoltam eljövők ide és kiások egy sírt vagy valamit. Még olyant úgy sem csináltam. * Viccelődök Greggel, remélem veszi a lapot. *
- És te? * Kérdezek rá, mert érdekelne, hogy ő mit is keres itt. Főleg olyankor amikor én is itt vagyok. *
Greg Stanford
Diák- Famine
Diák- Famine

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 8:01 pm

*Egy kissebb mosoly van az arcomon, bár nem látszik. És fura is hogy jó a kedvem, de elég érdekes napom volt, és még nincs is vége... Alig látom a mellettem lévő lányt, de a hangjábol itélve elég jó lehet. De ez majd kiderül...*
-Kapóra? Ezt hogy érted? *Elmosolyodom, hisz eléggé félreérthetően mondta, de nem zavar.*
-Aham... szóval rossz kislány vagy. *Jelentem ki, sármos hangon, majd folytatom.*
-Én a sirásáson már túlvagyok... *Viccelődöm, jó a kedvem. Majd kicsit elfáradtam ott álnni, és lenézni Ash-re, így hát leültem mellé a sírkőre.*
-Remélem nem zavar. *Illedelmesen azért még megkérdeztem, de már ott ülök mellette. Ekkor a sírra názek, kezemmel óvatosan párat ráütök, és egy kérdést teszek fel, amire valószínű, hogy választ nem kapok.*
-Jól vagy öreg...? *Nevetem el magam, utánna meg egy cigisdoboz kerül elő a zsebemböl, és rágyujtok. Persze megkínáltam Ash-t is, hisz nem akarok zsugori lenni.*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 8:11 pm

* Körbe nézek most a köd még sűrűbb mint az előbb volt. De nem zavar. Nézzük a dolgok pozitív oldalát, lehet hogy Greg egy igazi bánya rém és ha meglátnám akkor legszívesebben elszaladnák előle. De hát sötét van és alig a falig vehető ki valami is a fiú arcából. De most ez sem zavar. Jó kedvem lett, ez a nap eléggé jól sült el. Talán jobban is mint vártam volna. Nagy széles mosoly telepedett az arcomra. Amit egy hamar nem is lehet lekaparni róla. *
- Akár hogy is nézzük ezt nagyon is félre lehet érteni. Bár én nem ismerlek, de szerintem te is félre értetted, mint a legtöbb ember szokta. Am ne legyél ilyen kíváncsi mert még hamar megöregszel és olyan sors vár rád mint arra akin épp "ülünk". * Azon kapom, hogy leül mellém, de csak aztán kérdezi meg,.. de nem zavart. Engem sose tud zavarni a férfi társaság. *
- Nem zavar. * Legyintek egyet és a következőre amit mondott elröhögöm magam. Most nem fogadtam el a cigarettát. Nincs kedvem hozzá, nem tudom, hogy mi lett velem. De vannak ilyen napjaim is. *
Greg Stanford
Diák- Famine
Diák- Famine

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 8:22 pm

-Én mindig mindent félreértek. *Ez igy igaz, és meg lehet szokni, de azért nem vagyok annyira olyan, hogy mindent a magam javára értsek félre. Habár ez most lehet, hogy nem csak nekem lenne jó, de majd kiderül... Nem tudok mit mondani, csak figyelem, hátha felhoz egy témát, közben szép lassan elszivom a cigimet. Már elég fáradt vagyok, nem tudom hogy fogok visszatalálni a kastélyba, de majd Ash segit rajtam. Remélem. Kómás fejjel, és másnaposan nem jó egy eldugott helyen járkálni, mert sohasem tudhatod hol ébredsz fel....*
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: Temető   Hétf. Szept. 13, 2010 8:32 pm

- Jó ezt megjegyeztem. * Nem árt pár dolgot a másikról észben tartani. Ki tudja, hogy mikor jöhet jól a másikról tudott dolog. De már későre jár és már rá is untam a temető látványára. Azért körbe nézek még, megjegyzek mindent ami itt volt. Elvégre szép hely ez, csak már jóból is megárt a sok. *
- Szerintem mind ketten jobban járnánk ha innen lelépnénk. * Greg felé fordulok látom a helyeslő bólogatását. Majd szép lassan elindulok a kastély felé. Természetesen a fiú is jön utánam. Út közben még beszéltünk pár szót és elválunk a folyóson, mindenki megy a maga dolgára, én a saját hálótermem felé, Greg meg ki tudja... *
Yoshitsune Narakiho
Diák- Famine
Diák- Famine

Male Kor: 17
Lakhely: Wilian
Hozzászólások száma: 77
Pontok: 10

TémanyitásTéma: Re: Temető   Szomb. Okt. 09, 2010 4:08 pm

*Unatkozom, és erősen fájlalom hogy ebben a suliban soha nem történik semmi, aztán arra gondolok, hogy lehet hogy csak én nem vagyok soha jókor jó helyen, így ma kis éjjeli kiruccanást terveztem, de nem bírtam várni, így már kora délután bevetettem magam az erdőbe, lesz ami lesz alapon. Vagy megesz valami szörnyeteg vagy nem. Mindenesetre, feketébe öltöztem, farmer, edzőcipő, és kapucnis pulóver, zsebemben a pálcám, nyakamba egy sál, egyrészt hogy el tudjam fedni az arcom ha úgy adódik, másrészt, hogy ne fázzak meg, mert arra legkevésbé sem vágyom, hogy taknyosan és lázasan heverésszek egy ágyban a gyengélkedőn. Sétálok egyre beljebb, és egyszer csak régi romok, és sírfeliratnak tűnő dolgok jönnek szembe velem. Megállok, és felmérem a helyzetet, majd továbblépdelek, közelebbről is szemügyre véve a feliratokat. Nevek, és dátumok, amik semmit nem mondanak, mégis a helynek valami sötét kisugárzása van, ami szinte tetszik. A temető mellett áll egy terebélyes fa, amire megpróbálok felmászni, de igencsak kapaszkodnom kell, mert az ágak magasabban vannak, mint az elsőre saccoltam, és elsőre bizony sikerül is fenékre esnem, de nem adom fel, és másodszorra, már majdnem feljutok. Harmadjára sikerül végre, úgy, hogy előtte kis lendületet vettem, és úgy ugrottam fel, hogy elkapjam a legalacsonyabban lévő ágak, és onnan már bírtam tovább kapaszkodni. Egyenlőre kifújom magam, és lelógatom a lábam a fáról.*

//Akinek van kedve írhat, offban Smile//
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló

Hozzászólások száma: 823
Pontok: 15

TémanyitásTéma: Re: Temető   Szomb. Okt. 09, 2010 7:05 pm

*Ted érkezik valahonnan az erdő mélye felől és a kastélyba tart. Ma is próbálkozott hogy az a thesztrál szelidüljön, de úgy tűnik, nem jutnak egymással előrébb, mindketten túl akaratosak. De ő akkor sem adja fel, így most is katonai zöld nadrágban, bakancsban, és egy fekete izompólóban, amire pulóvert vett fel, csörtet kifelé az erdőből, hiszen nála rosszabb nem igen lehet ott. Ahogy elhalad a temető mellett, fura madarat vesz észre, és közelebbről megnézve egy embert lát a fán üldögélni. Furcsálkodva pillant rá, látta már többször is ezt a fiút, általában a mogorva igazgató mögött slattyogni, tehát nem lehet valami első osztályú stréberség. Így úgy dönt megszólítja, ami nála már nagy szó.*
- Te meg mit csinálsz odafent? *kérdezi nagyon nagy kedvességgel, majd a fától nem messze letelepedik egy sírkő tetejére, és onnan figyeli a fán üldögélő srácot.*
Yoshitsune Narakiho
Diák- Famine
Diák- Famine

TémanyitásTéma: Re: Temető   Szomb. Okt. 09, 2010 7:20 pm

*Ahogy a fán lógattam a lábam, észreveszem hogy jön valaki, és amikor közelebb ér fel is ismerem, az iskola első számú bajkeverője, és rosszfiúja az, Ted. Nem ismerem még személyesen, de a jó híre, ha mondhatom így messze megelőzte, és nem kell hozzá egyetem, hogy a leírások alapján felismerjem. El kell ismernem, tényleg van egy stílusa, de hát, ezt a lányok sokkal jobban tudnák mint én. Mindenesetre meglepődöm mikor megszólít, ki sem néztem belőle ennyi szociális hajlamot, de természetesen válaszolok neki. Lehet hogy most vagyok éppen jó helyen, nem tudom.*
- Keresem az utat istenhez, és azt hittem itt van... *felelem neki, vigyorral, majd kicsit komolyabban vállat vonok.*
- Unatkoztam bent és arra gondoltam itt legalább történik valami *mondom, majd rápillantok ahogy helyet foglal egy sírkövön. Nem valami szívbajos gyerek, az már biztos.*
- Nah és te merre tartasz? * kérdezem tőle.*
Ted Forrester
Halálfaló
Halálfaló

Hozzászólások száma: 823
Pontok: 15

TémanyitásTéma: Re: Temető   Szomb. Okt. 09, 2010 7:31 pm

*Szemügyre veszi a nagy madarat közelebbről is, és amikor válaszol, akaratlanul is elvigyorodik. Hát ő midnenhova menne, csak oda nem, vagy maximum azért, hogy lekenjen kettőt istennek, amiért ennyire odafigyelt rá. Végigméri a másik öltözékét, és nem tűnik divatpatkánynak, így elsőre.*
- Hinni a templomban kell haver, és ha istent keresed, akkor ne ott fent keresd *von vállat, majd még hozzáteszi.*
- Nem értem, miért akar mindenki a mennybe kerülni, oké, hogy szent, meg minden, de a pokolban sokkal több az ismerős *feleli, és ujjaival végigszánt a haján. Kicsit fáradt, de megszokta a hajszát, és már meggyógyultak a hegei is, szóval teljesen tud figyelni a munkájára.*
- Igen, az erdőben mindig van valami sötét és gonosz, jelen esetben itt vagyok én *humorkodik ő is, mert nem árt egy kcisit ilyennek sem lenni. Meg az is furcsa, hogy belőle, minden ember más oldalát hozza ki, van akitől egy pillanat alatt falra mászik, és van, akivel el tud bájcsevegni.*
- Én a kastélyba megyek, meglátogatok egy bizonyos személyt *mondja, mert eredetileg Kimhez indult, Leaderi parancsra, de menet közben meggondolta magát, és inkább sindyhez megy.*
- Mért látlak én túl gyakran alex oldalán? *kérdezi meg ami nyomja a szívét, és választ vár rá.*
Yoshitsune Narakiho
Diák- Famine
Diák- Famine

TémanyitásTéma: Re: Temető   Szomb. Okt. 09, 2010 7:44 pm

*Nem is hittem volna, csodálkozok tovább, de aztán lépek is egyel tovább, és egy elegánsnak nem nevezhető leugrást mutatok be. Vastag talpú cipőmön keresztül is érzem, hogy az apróbb rosszindulatú ágak, beleálltak a talpamba, így én is helyet foglalok az egyik sírkövön, és elkezdem kiszedegetni a tüskéket, meg kis gaztevőket a cipőmből, miközben válaszolok is.*
- Jól van, azt hittem ez egy templom volt, de rájöttem hogy díszkert *húzom el egy kicsit a szám, de ott rejtőzik egy vigyor is, nem sokáig tudok komoly lenni, főleg nem egy olyan "jó" hírű emberrel mint Ted.*
- Van valami abban amit mondassz, azt hiszem osztálytalálkozót is a pokolban kellene tartani, hogy a többségnek helyben legyen *felelek hasonló kaliberű visszavágással, mint amilyennek a beszólás készült. Aztán megint csak elvigyorodom, arra hogy most Ted az a sötét és gonosz dolog, ami az erdőben van. Ezt nem is vonom kétségbe.*
- Van rajtad kívül rosszabb is, ami lehet az erdőben? *kérdezem érdeklődve, mert elképzelésem lenne, de nem vagyok benne biztos igazán.*
- Értem *reagálok, de nem kezdem el firtatni hogy ki lehet pedig kíváncsi lennék ám rá. A következő kérdésre, elhúzom a szám, és kb kis vízcseppek jelennek meg a fejem körül.*
- Mert nincs mázlim, és valami miatt, mindig ott bukkan fel, ahol éppen nem kellene... Kísért engem az a pasi komolyan *rázom meg kicsit a fejem és irigykedek Tedre, akit még egyszer nem kaptak el eddig. Legalábbis én nem tudok róla.*

Temető

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Kisvárosi temető
» Temető
» HONEBOCHI – Csont temető
» Jaakob
» Falu temetője