| Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj! ::
Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! :: ; Mindenkit szeretettel várunk! ; |
| Vezetőség |
|
| Top posting users this week | |
| | |
| Szerző | Üzenet |
|---|
Alex Wilfred Igazgató

Kor: 30 Hozzászólások száma: 996 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Bálterem Csüt. Dec. 16, 2010 3:05 pm | |
| Az iskola talán legnagyobb terme, mely általában üres, és semmiféle hangulatfény nem világítja meg. De amikor bál készül, akkor felpezsdül benne az élet. A fények ezer színben és árnyalatban játszanak, a nagy teljesen átlátszó ablakokról sok minden tükröződik vissza. Az asztalok és székek elfoglalják helyüket a falak mentén, és középen megjelenik a hatalmas tánctér. A terem végében egy magasított rész is található, onnan általában a meghívott zenészek szórakoztatják az embereket. A fények kicsit megtörnek a három hatalmas, régi és értékes csilláron, melyek egyenletesen elosztva kápráztatják el az embereket. Sharmila Henderson pályázata |
|  | | Chris Martines Halálfaló

Kor: 17 Lakhely: Cambridge/Azgard Hozzászólások száma: 513 Tallérok: 1 Pontok: 35
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 6:55 pm | |
| *Gyors léptekkel indulok a bálterem felé. A mai ruházatom kivételesen az ünnepséghez vettem fel. Belépek a terembe, majd rögtön a beszédhez készülődök. Természetesen csak, akkor kezdem el, amikor mindenki megérkezik. Miután végeztem, egy csendesebb helyet keresek magamnak. |
|  | | Leila Horowitz Diák-Amira

Kor: 18 Hozzászólások száma: 134 Tallérok: 2 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:20 pm | |
| Daniel Reed
*Daniellel lépek be, miközben arról mesél, hogy fel fog lépni. Nah, ezt nem is tudtam, minő meglepetések érnek ma.* - Fellépsz? És mit adsz elő ha kérdezhetem? *faggatózok tovább, miközben sikerül megőriznem a mosolyomat, és köszönni is mindenkinek. Raphaello jelenlétét csak egy pillantással nyugtázom, nem ismerem túlzottan, és ez egy szép állapot.* - Helyes, mivel táncolni szeretnék veled, és nem a gitároddal *mosolygok, és hagyom magam kísérgetni. Elvégre Dan az úriember mellettem, és nagyjából csak két hibája van. Hogy nem Greg és nem Sebastiano.*
A hozzászólást Leila Horowitz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Dec. 21, 2010 7:21 pm-kor. |
|  | | Eleanora J. Kenward Diák-Amira

Kor: 17 Lakhely: Toronto; Ontario régió; Canada Hozzászólások száma: 70 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:21 pm | |
| Kim
*A fiú kijelentésére, egy mosollyal reagálok. Belépve a terembe, intek pár ismerősnek, majd ülőhely után nézek. -Igazad van. A keringő megy, szóval nem lesz gond. Remélem. *Még mindig mosolygok, majd egy alkalmasnak tűnő ülőhelyet találtam. Leülök, majd meghallgatom a beszédeket és kíváncsian várom, a magánszámot, amit Daniel ad elő.
|
|  | | Kim Kaguya Amira prefektus

Kor: 18 Hozzászólások száma: 876 Tallérok: 1 Pontok: 15
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:23 pm | |
| Ellie
*Ő is mosolyog, és a teremben egy nyugalmas rész felé vezeti a lányt, hogy le tudjanak ülni, és onnan hallgathassák végig a beszédeket.* - A többivel sem lesz gondod, ne aggódj *mondja, bíztatóan, és bámészkodik, megcsodálja a lányok ruháit, és várja, hogy a beszédek elhangozzanak.* _________________ "A gyengék sosem bocsátanak meg. Az csak az erősek tulajdonsága."
|
|  | | Cintia Thomson Diák- Famine

Kor: 17 Hozzászólások száma: 265 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:26 pm | |
| Sebastian G. Blaze
-De legközelebb beöltöztetem tütübe és elhozom ide. *Elvigyorodik. Jó kedve van ma, annak ellenére, hogy ekkora a banzáj. Mellesleg a tatyójában rejlik egy doboz cigaretta, amit még későbbre tervezget. Tudja, hogy nem szabad, de pont azért is. A puszi után lassan tényleg belépnek a terembe. Vannak már bent, de még úgy tűnik semmit nem késtek le.* -Én nem dícsérgetem agyon magam. *Kacsint, majd az egyik asztal felé húzza Sebet és ha lehet, akkor leülnek.* Még csak most jöttünk, de ez a cipő, már most izéli a lábam. Miért nem lehetett bakancsba jönni? Az legalább sokkal kényelmesebb. De most, nincs igazam? *Kicsit megigazítja a cipőjét, majd felpillant Sebre. Elmosolyodik. Tudja, hogy sokat beszél. Ma már bevett két energiaitalt meg két kávét.*
A hozzászólást Cintia Thomson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Dec. 21, 2010 7:30 pm-kor. |
|  | | Daniel Reed Halálfaló

Kor: 18 Lakhely: Azgard Hozzászólások száma: 502 Tallérok: 1 Pontok: 15
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:27 pm | |
| Leila Horowitz
-Aham, fellépek. A Last Christmast fogom előadni, gitárkíséretben. Mondjuk szerintem nem lesz nagy durranás, de hát ha vállaltam akkor már megcsinálom. *Vigyorodik el bájosan. Ralphnak int egyet, és aztán kísérgeti Leilát, természetesen a színpad felé elsősorban, hogy tudjon időben ugorni, ha majd eljön az ideje a fellépésnek.* -Okéj, igyekszem a gitárommal nem foglalkozni ma este. *Vigyorodik el, és nézelődik.* |

| Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:30 pm | |
| Daniel Reed
*Figyelmesen hallgatom a páromat, és lépegetek mellette a színpad felé, hogy időben odaérjen amikor eljö az idő.* - A Last Christmast? Az nagyon szép dal, biztos ügyes leszel *bátorítom, bár nem hiszem hogy erre szüksége van, de hát mit tesz a nevelés az emberrel. A színpad előtti székeken leülök egyre, és Dant is lehúzom magam mellé, az első táncig, nem adom senkinek, utána, én is külön utakon fogok járni, de a formaság, az formaság, ezt ő is nagyon jól tudja. Érdeklődve pillantok körbe, és több embernek intek, főleg háztársaknak.* |
|  | | Sebastian G. Blaze Diák-Amira

Kor: 18 Lakhely: Wilian Hozzászólások száma: 271 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:32 pm | |
| Cintia Thomson
-Oké, anyám úgy is küldött jóképű fehér pulcsit Nyávoginak, de azt már szerintem kihajítottam az ablakon. *Nevetek fel halkan, és nézelődök. Intek egyet Dannynek, aztán Cintóhoz fordulok.* -Mert én azt szoktam ugye? Oké, tudom hogy most is jól nézek ki, mint mindig de... *Na ezt most muszáj volt.* -Ez van, az én lábamat is nyomja a cipő, de ez mert vadi új.. Bakancsom meg nincs. *XD fejet vág, és mivel közel van az italos asztal, gyorsan betol egy vajsört.* -Friss és üde vagyok már. Mondjuk a két kávé is dobott rajta.
|
|  | | Alex Wilfred Igazgató

Kor: 30 Hozzászólások száma: 996 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:36 pm | |
| *Sandrával az oldalán lép be a terembe. Mindketten nagyon elegánsak, Alexen fekete öltöny, fehér ing és alkalmi cipő van. Régen volt ilyen, hogy ennyire kicsípte magát. Most reménykedik abban, hogy a hangulatán sikerül egy kicsit dobni, mivel az elmúlt hetek/hónap eléggé bonyolult volt számára. Nem a legkellemesebb dolog elveszteni a testvérünket ugyebár.* -Egész jól összegyűltek. Amúgy tudom, hogy unalmas vagyok már vele, de tényleg gyönyörű vagy. *Mosolyodik el, majd lassan körülnéz. Egyenlőre még nem kezdi a beszédét, vár egy kicsit... szeretne egy kicsit társalogni is.* |

| Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:36 pm | |
| Leila Horowitz
-Nem t'om, ha te mondod. Bár egy kicsit izgulok, meg még sosem léptem fel. De hát sokat próbáltam szóval gond megoldva... Remélem. *Mosolyog, és hagyja hogy lehúzzák a székre. Közben még mindig vigyorog. Formaságok, csupa-csupa betanult dolog. Bár ilyenkor hasznát veszi, mert legalább úriember...* -Remélem jobb lesz a zene a táncok alatt mint a nyárbúcsúztató bálra. *Húzza el a száját. Akkor valami borzalom volt.* |
|  | | Chris Martines Halálfaló

Kor: 17 Lakhely: Cambridge/Azgard Hozzászólások száma: 513 Tallérok: 1 Pontok: 35
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:37 pm | |
| *Lassan megérkeznek az emberek. Dannynek intek egyet, majd miután leültek a többiek, megszólalok. -Üdvözlök mindenkit. Az este első fellépője Daniel Reed. Fogadjátok sok szeretettel. *Ezzel át is adom a helyemet, majd meghallgatom a az éneklést, utánna kisurranok, úgy, hogy senki se vegye észre, hogy eltüntem. |

| Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:41 pm | |
| - Ha gyakoroltál, akkor semmi pánik, menni fog, és már mehetsz is, ahogy hallom * utalok rá, hogy Raidon épp most szólította színpadra a fiút, mikor Dal elmegy, én azz ölembe ejtem a kezeim, és figyelem hogy mit fog előadni a fiú. Persze látom, hogy közben megérkezik az igazgató is, tiszta elegánsba. Persze, tőle mit várhatunk? Visszafordulok inkább a színpad felé. |
|  | | Cintia Thomson Diák- Famine

Kor: 17 Hozzászólások száma: 265 Tallérok: 1 Pontok: 0
 | Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:41 pm | |
| Sebastian G. Blaze
-Jaj te! *Böki oldalba Sebet, majd ő is keres magának valami üdítőt. Persze végig mosoly van az arcán, ilyenkor csak mosolyogni tud. Elgondolkodva néz végig a tömegen, majd int néhány ismerősnek ismét. Bandából senki nincs itt, szóval azok valószínű, hogy valahol alkoholizálnak fent. Egy gyerek közben elkezdi az ünnepséget.* -Jé. Nem is tudtam hogy a Danny gyerek tud gitázorni. *Kettőt pislog, majd fejét Sebére hajtja és úgy figyeli tovább a dolgokat. Kicsit kényelmetlenül érzi most magát.* |

| Téma: Re: Bálterem Kedd. Dec. 21, 2010 7:45 pm | |
| *Mikor meghallja a nevét, feláll, és a színpad felé veszi az irányt. A gitárt már kivette. Nem izgul, és a tenyere sem izzad. Sikerült leküzdenie a lámpalázát, és lelki teher nélkül lép ki a színpadra. A gitárja egy egyszerű, mezei gitár, fekete színű. A nyakába van akasztva.. Odalép a mikrofonhoz, elmosolyodik és belekezd a dalba. Ez a szám egy lassabb szám, most mégis egy picit felgyorsította.* -Last Christmas I give you my heart... *Kezdte el. A hangja nem mély annyira, hanem kellemes, és jól passzol a dalhoz. Közben elmosolyodik és Leilára tekint. Mikor végzett a dallal, akkor megvárja a tapsot, már ha lesz, és aztán:* -Köszönöm szépen a figyelmet, további jó bálozást, és táncolást. *Vigyorog, és lelép.. Hatalmas teher esett le a szívéről azért, még ha nem is izgult.* |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |