Wilian Mágusképző Szakiskola

Angol mágusképző szakiskola, közel Londonhoz egy rejtett kis helyen

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszót!

Nézz körül nálunk és, ha tetszik itt, akkor regisztrálj!

:: Csatlakozz hozzánk és belépve a mi világunkba, bújj bele a mágusok bőrébe. Ezernyi kaland és misztikum vár rád, amelyben persze Te írod meg a saját történeted. Légy auror vagy akár gyógyító, győzd le a gonosz erőket. Minden csak rajtad áll! ::

; Mindenkit szeretettel várunk! ;

Hasznos linkek
Az első lépések után
A Wilian története
Előtörténetek

Órarend
Vezetőség
Latest topics
» FEEL THE DIFFERENCE (ex-alonetheworld)
Pént. Máj. 11, 2012 10:02 pm by Vendég

» Torn varázslóképző.2
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:09 am by Vendég

» Torn varázslóképző
Hétf. Ápr. 09, 2012 11:07 am by Vendég

» Vampires' Night 1.2
Szer. Márc. 28, 2012 10:10 am by Vendég

» somewhere over the rainbow
Hétf. Márc. 26, 2012 1:05 pm by Vendég

» Caldwell the secret city
Szer. Márc. 21, 2012 5:07 pm by Vendég

» new bloody begins
Kedd. Márc. 20, 2012 10:23 pm by Vendég

» Tópart
Kedd. Márc. 20, 2012 3:14 pm by Sindy Logan

» Bájitalbolt
Kedd. Márc. 20, 2012 3:09 pm by Dorina M. Hattaway

Top posters
Alex Wilfred

Kim Kaguya

Ted Forrester

James Miller

William Quentin Watson

Sindy Logan

Hannah McDowal

Chris Martines

Solaria Luthia

Daniel Reed

Top posting users this week

Share | 

Kirinashi Nikumi park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next
SzerzőÜzenet
Főmesélő
Admin

Hozzászólások száma: 296
Pontok: 0

TémanyitásTéma: Kirinashi Nikumi park   Vas. Dec. 20, 2009 3:40 pm

Hatalmas zöld térség, kisebb növényszigetekkel, mely a parkot ízlésesen pöttyözi be. Murvás utakon lehet haladni, a park közepén lévő kis tavacskában kacsák és aranyhalak láthatóak, amiket bátran lehet etetni. A nagy téren lehetőség van a játékokra is, főleg azokhoz amik nagy teret igényelnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://wilian.forumotion.com
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

Male Kor: 19
Hozzászólások száma: 719
Tallérok: 1

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:32 pm

*Furcsa engem itt látni... Nem vagyok olyan túlzottan Japán párti, de azért nem mondhatni hogy rasszista vagyok. Megbeszélt találkozóra igyekszem. Igen... Cassy akart látni, bár nem tudom mért, nem sok közöm van MÉG hozzájuk. Azért érdekel a dolog... Szokásomhoz jó híven, most is farmerban és egy egyszerű fekete pólóban mászkálok kinn, na meg a pálcámmal a kezemben. Nem tudom mért, egyszerűen csak elővigyázatosság. A kedvem átlagos. Se jó, se rossz. Elgondolkodva állok a megbeszélt helyen. Cassy késik... nem vagyok ideges, hozzá jó képet kéne vágnom. Hogy is mondjam... vele nem lenne már olyan izgalmas újat húzni. *

Kalandor
Kalandor

Male Kor: 30
Hozzászólások száma: 166

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:39 pm

*Ha a fiú Cassyre vár, akkor még várhat jó sokáig. A nőnek ugyanis dolga van a világ másik oldalán. Anor érkezik szélfelhőből kibontakozva. Neki a szél az eleme, és ezt utolsó cseppig ki is használja. Így hát nem meglepő a kisebbfajta forgószél amit jelenlétével kavart. Elegáns nagyon kék talárt visel karcsú nem túl izmos alakján.*
- Te lennél hát James? Chace már említett egyet s mást rólad... - *hozza a fiúra a szívbajt, kellemes sima modorával, és furcsán nyugodt hangjával.*
Felhasználó profiljának megtekintése
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:46 pm

*Forgószél? Szerencse hogy a fa mögött állok, így nem kap el annyira a férfi furcsa és szokatlan megjelenése. Nem sokan járnak ám így itt, inkább csak hopponálnak vagy valami. Nem is igazán foglalkoztat először, hogy ki az a valaki aki itt van... valahogy, olyan ismerős volt. Aztán jöttem rá ki is pontosan. Alex ikertestvére. Nem ismertem Anort, csak az iskolában, vacsoránál láttam párszor. Meg tudom különböztetni őket. Mégsem olyan egyformák.
Amikor megszólít, összeráncolom a homlokom és megfordulok hirtelen mozdulattal. Pálcám zsebembe teszem, majd mikor már az apám nevét is említi, biztos vagyok benne hogy tuti engem szólított le.*
-Én lennék, személyesen. Na és maga ki? *Nem ijesztett meg. Azért nem adom a tudatára, hogy tudom ki ő. Inkább mondja el Anor...*

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:48 pm

*Alaposan szemügyreveszi a fiút, és elégedetten látja hogy nem egy ijedős fajta. Nyugodtan higgadtan fordul vele szembe*
- Sokféleképpen szoktak hívni, de amennyiben a nevem érdekel azt elárulhatom. Anor Azgard vagyok. * mutatkozik be a férfi, és kezet nyújt a fiúnak formálisan. Hosszú ujjai vannak, akár zongorázhatna is velük.*
- Régóta vársz itt?
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:53 pm

*Nem vagyok ijedős fajta tényleg... és ha még Anor megtudná miket művelek néha az iskolában... nemtudom mit mondana, de azt igen hogy az ikertestvére nem örülne neki. Még egy évem van, ezt azért valahogy ki kéne vészelni. A felém nyújtott kezet megszemléltem először csak, majd kezet is fogtam vele. Férfiasan, nem kíméltem. Mellesleg kezdett derengni hogy pontosan ki is ő...*
-Áhá. Amúgy nem, csak egy... tíz perce. Cassy hol van? Úgy volt ő jön... mivel beszélni akar velem... de pontosan miről is? *Érdeklődtem Anortól, miközben nekidőltem a fának és összefontam a karjaim. Figyeltem. Érdekelt minden szava.*

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 4:57 pm

*Nem kételkedik benne hogy James nem egy angyal. Elvégre ha az ő követői közé akar tartozni akkor nem lehet egy szívbajos kölyök. Erről az jut eszébe, hogy mindenképp összehozza Teddel, hátha ketten több fejfájást tudnak okozni imádott testvérének.*
- Cassynek dolga van, ő nem fog jönni ma. * válaszol a férfi, és a közeli pad felé indul, és leül. Elegánsan.
- Arról akarok veled beszélni amit ha jól tudom apád is elmondott neked otthon.
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:05 pm

*Na igen... Senkitől sem hallottam még azt hogy "jófiú" vagy esetleg "aranyos" maximum ha a lányok nem ismernek, akik elmennek mellettem. A kérdésemre, az egyikre báris, konkrét választ kapok.*
-Hát oké. Nekem maga is jó. *Magyaráztam, közben Anor után indultam, de én nem ültem le. Előtte álltam és hallgattam mit mond. Aztán kezdett el nekem derengeni, hogy apám mit is mondott még év elején. Elméletileg, először csak célozgatott egyes másra, de végül lejött belőle az, hogy minden megváltozik és blablabla, ja meg hogy a Sötét Nagyúr engem akar. Nem vágom teljesen mért, de... oké! Elvégre, mért ne?*
-...és?

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:08 pm

*Nem. Nem vágyik vérnyomás növelő szemtelen kölyökre. Ha a tőszavas mondatokon és kérdéseken kívül nem nyög ki mást, Anor szimplán meg fogja átkozni, nem érdekelve ki fia borja.*
- És az érdekelne hogy te ehhez hogy viszonyulsz. Ha sehogy akkor ne raboljuk egymás idejét. * jelenti ki hidegen, és félig a fiú felé fordulva rámereszti szürke szemeit. Nem ijesztő szempár, nem villog, nem változik vörösre meg hasonlók. Inkább szelídnek mondható. *
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:15 pm

*Nem akarok újat húzni Anorral, de én tudom, hogy kellek neki. Le se tagadhatna. Végighallgattam, majd elmerengtem a kérdésen vagy min. Halvány, úgymond ravasz mosoly jelent meg az arcomon.*
-Hogy viszonyulok? Hát először is nincs sok választásom mivel apámra ütöttem. Mondjuk úgy, már az is elég volt hozzá mikor elsős koromba megtudtam hogy Famines lettem. Aztán... egy éve a fekete mágia birtokába kerültem. Azóta eléggé meg is változtam. Sokan, akik eddig nem ilyennek ismertek, rám sem ismernek már... nem tudják elképzelni mi lett velem. Ja meg év elején még nem gondoltam komolyan, mikor apám mondta nekem... de... az év folyamán fontolgattam... és maga őszintén megvallva szimpatikusabb nekem mint az igazgató. *Aki mellesleg már egyszer kétszer kiakart vágni, de sosem lett belőle semmi. Ennyi... a szónoklást befejeztem egy ideig, ha Anort érdekli valami úgyis megkérdezi. Már... gondolom én.*

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:20 pm

*Őt azonban nem zavarja a szónoklás, valahogy Tedre emlékezteti aki szintén valami hasonlóval jött hozzá. Persze ő a családja elől menekül még mindig. Azok meg nem tudják elfogadni hogy a fiú nem kér belőlük.*
- Ahha, tehát eltolódtál a fekete mágia felé. Ezzel nincsen semmi baj. Tudod, innen még van visszaút, később már életed végéig nem lesz. A Sötét Oldalt életed végéig szolgálod. - *jegyezte meg a férfi, miközben lassan felállt, és kinyújtózott.*
- Van most dolgod?
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:24 pm

*Nekem még nem volt szerencsém Ted-hez, de mivel be akarok kerülni a Kviddics csapatba azért, muszáj lesz megkeresnem nemsokára... Meg érdekel a srác képe is ami azt illeti. Van egy olyan érzésem, hogy jól ki fogunk jönni.*
-Tudom.... de ha ezt választom... akkor tudatában vagyok evvel. Szóval, érti. *Jegyeztem meg, miközben ismét a férfi szemébe néztem és a kérdésre vállat vontam.* Nincs. Mért? *Nincs dolgom, óráim se, szóval az egész napom/délutánom szabad.*

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:28 pm

*Ő biztos benne hogy a két fiú jól ki fog jönni egymással. Anor per pillanat arra vár hogy Ted nagykorú legyen és csatlakozzon hozzá.*
- Értem mi a gond. Korai még a döntés. * vonja le a tanulságot a férfi, és kissé elgondolkodva néz a fiúra. Valaha ő is volt ilyen fiatal egy ikerrel megáldva ráadásul, akivel sokáig nagyon jóba voltak. Csak egy buta családi szakadás miatt ők is eltávolodtak egymástól.*
- Elmehetnénk sétálni, és beszélgethetnénk. Nem erről, hanem csak úgy amiről szeretnél. Nem foglak sürgetni, majd döntessz ha úgy érzed itt az ideje. Apád is türelemmel lesz efelől biztosíthatlak.
James Miller
Halálfaló
Halálfaló

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:34 pm

*Megráztam a fejem. Nem... nem az a gondom. Elvégre, egyáltalán nincs gondom. Csak egy kicsit furcsán magyaráztam meg. Ennyi.*
-Már döntöttem. Tudom mit akarok, ennyi. És még haszna is lehet belőlem... elvégre lassan teljesen kitanulom a vízmágiát. *Mondtam. Valószínű, hogy Anor még nem tudja hogy vízmágusnak tanulok. Mellesleg nem pont ilyennek képzeltem el a Sötét Nagyurat, de így is oké... gondolom tud másmilyen is lenni. Ebben biztos vagyok.*
-Oké, mehetünk. *Egy pillantást vetettem a férfire, megvártam még elindul és mentem én is vele. Egymás mellett sétáltunk, próbáltam elgondolkodni ezen-azon...* Pontosan, mért is szeretné, hogy én is maguk közé tartozzak? *Ugye... igazából Anor ajánlotta fel apjámnak ezt.*

Kalandor
Kalandor

TémanyitásTéma: Re: Kirinashi Nikumi park   Kedd. Máj. 04, 2010 5:40 pm

*Vízmágus, több mint nagyszerű. Anor arcán mosoly jelent meg, de ebbe semmi érzelem semmi kedvesség nem volt megtalálható. Kiszámított, hideg bájmosoly volt.*
- Vízmágia... nem rossz nem rossz. * mondta elismerően a fiú felé biccentve, majd lassan sétált tovább.*
- Fiatal vagy, így sok olyan helyre be tudsz jutni ahová mi felnőttek, nem. Ésez nagyon fontos a mi szempontunkból. Meg nem utolsó szempont az sem hogy magam köré szeretném gyűjteni az elemeket. * mondta Anor.*

Kirinashi Nikumi park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 14 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Similar topics

-
» Park
» Sziklás-hegység Nemzeti Park
» Kirinashi Nikumi park
» Karakterek - Hogy néznének ki South Park változatban? (XD)
» Hawaii Vulkánok Nemzeti Park